20 juni 2024 | Groningen

Talent van de toekomst: Green Ambassadors

In de wereld van vandaag worden we geconfronteerd met urgente uitdagingen op het gebied van milieu, sociale gelijkheid en economische ontwikkeling. Om deze uitdagingen aan te pakken en een duurzame toekomst voor alle mensen te verzekeren, hebben de Verenigde Naties de Sustainable Development Goals (SDG’s) opgesteld. Deze 17 doelen vormen een universele oproep tot actie om armoede te beëindigen, de planeet te beschermen en te zorgen voor welvaart voor iedereen.

Ben jij student en heb je een passie voor duurzaamheid? Wil je zelf aan de slag om deze doelen te bereiken in jouw werk, studie of sociale kring? Laat je dan inspireren op het New Energy Forum! Leer hoe je zelf een verschil kunt maken en word onderdeel van de beweging naar een duurzamere wereld.

Op dit gratis festival geven we een podium aan bekende Green Ambassadors. Inspirerende individuen die zich met lef inzetten voor duurzaamheid en de andere SDG’s. Samen met televisiepresentator Nathan de Vries gaan we in gesprek met twee bijzondere Green Ambassadors: zangeres Sophie Straat en rapper Freddy ‘Vieze Fur’ van De Jeugd van Tegenwoording. Beide artiesten treden op verrassende wijze buiten de gebaande paden en nemen actie om positieve verandering teweeg te brengen. Hoe ze dat doen? Je hoort het op het New Energy Forum.

Voor het Green Ambassadors-programma moet je je aanmelden.
Wees er snel bij, vol = vol!

Bekijk het programma

Deel deze pagina