20 juni 2024 | Groningen

Klaske Veth | Werken met WOW – baanbrekend perspectief

12:00 - 12:45 uur @ Tent 7

Een leven lang werken én leren is de realiteit van vandaag. Maar hoe zorg je ervoor dat je vitaal en bevlogen blijft werken als je ouder wordt?

Klaske Veth presenteert op het New Energy Forum haar nieuwe boek ‘Werken met WOW – Een gids voor plezier en voldoening in de tweede helft van je loopbaan.’

Het boek richt zich op het belang van welzijn op het werk. Vooral tijdens de latere fasen van iemands carrière, vanaf ongeveer 35 jaar tot aan het pensioen en zelfs daarna. Klaske heeft onderzocht hoe we productief en enthousiast kunnen blijven als we de latere fasen van onze loopbaan ingaan en stelt de vooroordelen over werken op oudere leeftijd aan de kaak. Specifiek richt het boek zich ook op een groep genaamd ‘bridge workers’, die deels blijven werken en deels met pensioen gaan. Hoe doe je dat duurzaam en met plezier?

Als je op zoek bent naar een extra dosis energie op de werkvloer en wilt bijdragen aan een duurzamere samenleving en arbeidsmarkt, dan neem dan een kijkje in één van de inkijkexemplaren.

Deel dit artikel