20 juni 2024 | Groningen

Business Talk – met Eva de Mol

15:00 - 15:45 uur @ Tent 4

Kom naar de allereerste Business Talk op het New Energy Forum, waar we ondernemers verbinden met topdeskundigen op het gebied van duurzame innovatie en investeringen. Tijdens deze interactieve sessie gaan Eva en investeringsdeskundigen van de Rabobank en ABN Amro graag in gesprek met jou! Deze workshop biedt een unieke kans om vragen te stellen en te ontdekken hoe jij succesvol kunt zijn in de energietransitie en circulariteit.

Eva de Mol
Eva de Mol, wetenschapper en moderne groene investeerder bij Capital T, staat bekend om haar unieke kijk op ondernemerstalent. Ze kijkt verder dan de traditionele ‘zeven vinkjes’ en zoekt naar duurzame, impactvolle investeringen die echt het verschil maken. Heb jij een gouden idee of wil je je onderneming naar de volgende fase brengen? Eva geeft je graag een duwtje in de rug!

Investeringsdeskundigen Rabobank en ABN Amro
Naast Eva nemen investeringsdeskundigen van twee toonaangevende banken deel aan de workshop. Met diepgaande kennis over economische kansen en uitdagingen binnen de energietransitie en circulariteit, bieden zij jou waardevol advies. Mis deze kans niet om praktische inzichten te verkrijgen die jouw onderneming kunnen helpen groeien en innoveren.

Deel dit artikel