19 juni 2025 | Groningen

Energiemasters Hanze

Locatie: ENTRANCE-terrein

Wil je jouw kennis in energietransitie uitbreiden? Het Institute of Engineering van de Hanze Groningen biedt drie energiemasters aan om professionals in het energiedomein op te leiden.

Sustainable Energy System Management
Als je wilt leren hoe je een innovatieve business case ontwerpt voor complexe energieprojecten, dan is de European Master in Sustainable Energy System Management iets voor jou. Met deze master kun je bijdragen aan de energietransitie door levensvatbare technologisch-economische businesscases te maken en te beheren.

Renewable Energy
Aan de andere kant, als je geïnteresseerd bent in de technologische kant van de energietransitie, dan is de European Master in Renewable Energy waar je leert over zonne-, wind-, oceaan-, bio-energie- en waterstoftechnologieën en hoe je nieuwe technologieën optimaliseert en ontwerpt om de energietransitie te helpen.

Energy for Society
Tot slot, als je geïnteresseerd bent in de complexiteit van de energietransitie voor de samenleving vanuit een multidisciplinaire context, dan is de Master Energy for Society iets voor jou. In deze master doe je kennis, vaardigheden en instrumenten op om energietransitie-initiatieven op regionaal en (inter)nationaal niveau te versnellen.

Kom langs in BuildinG en bespreek de mogelijkheden.

Deel dit artikel