20 juni 2024 | Groningen

Dromen – Durven – Doen

Dit jaar staat het New Energy Forum in het teken van inspirerende initiatieven, gedreven door een flinke dosis lef. Op ons hoofdpodium omarmen we de kracht van dromen, durven en doen als leidraad. Dromen om grenzen te verleggen, durven om uitdagingen aan te gaan en doen om onze visies werkelijkheid te maken.

Op dit bruisende podium verwelkomen we keynote sprekers die elk op hun eigen manier de essentie van ‘Dromen Durven Doen’ belichamen. Sandra Phlippen, Hajar Yagkoubi, Arjan Postma, Suze Gehem en Ruud Koornstra delen hun inspirerende verhalen en visies. En waar anders dan op dit podium wordt de winnaar van de ENTRANCE Award 2024 bekengemaakt.   

Onder leiding van onze dagvoorzitter, niemand minder dan Jort Kelder, belooft het hoofdpodium een plek te zijn vol energie, inzichten en uitdagingen. Dus kom en laat je inspireren door de moedige dromers, durvers en doeners die een positieve impact willen maken op onze toekomst. Ontdek hoe zij risico’s nemen, antwoorden vinden en barrières doorbreken. Durf jij mee te dromen, durven en doen?

Bekijk het programma

Deel deze pagina