20 juni 2024 | Groningen

Cees Reezigt – Wat (niet) te doen voor een succesvolle organisatieverandering?

12:00 - 12:45 uur @ Groene tent

Stap met vertrouwen de wereld van organisatieverandering binnen tijdens de masterclass van Cees Reezigt, lector bij de Hanze, op het Groen geld verdienen-podium! Als expert in organisatieontwerp en -verandering deelt Cees zijn praktische inzichten en waardevolle tools om succesvolle transformaties te realiseren.

Deze masterclass is niet voor dromers, maar voor doeners. Hier draait alles om actie: concrete stappen zetten, valkuilen vermijden en veranderingen daadwerkelijk tot stand brengen. De nadruk van de sessie ligt op het identificeren en omzeilen van de kritieke factoren die organisatieverandering kunnen laten ontsporen. Leer van elkaars verhalen en ervaringen, en ontdek samen met Cees hoe je kritieke factoren in organisatieverandering kunt omzeilen.

Cees Reezigt biedt een frisse kijk op het realiseren van verandering, waarbij hij put uit zijn jarenlange ervaring en toegepast-wetenschappelijk onderzoek naar wendbare organisaties. Durf jij de eerste stap te zetten naar effectieve verandering? Sluit je dan aan bij de masterclass van Cees Reezigt en laat je inspireren om actie te ondernemen en verandering te realiseren.

Deel dit artikel