20 juni 2024 | Groningen

Catering

Op het cateringplein van het festival bieden we heerlijk én duurzaam eten en drinken aan. Ons aanbod bestaat uit een breed scala aan lokale, vegetarische en veganistische opties, zodat er voor ieder wat wils is.

Proef bij de heerlijke Redefine Premium Burger van het lokale Groningse bedrijf Borgor. Deze plantaardige burger heeft een verrassend authentieke vleessmaak en een grof gemalen textuur, waardoor het de perfecte keuze is voor vleesliefhebbers, vegetariërs en veganisten. De producten van Redefine Meat zijn 100% plantaardig, vrij van GGO’s en dierlijke ingrediënten of bijproducten.

Voor een smakelijk vegetarisch menu ben je bij Ciao Charly aan het juiste adres. Vanuit een omgebouwde paardentrailer bereiden ze hun eigen Piadine: handgemaakte Italiaanse flatbread-wraps gevuld met verse ingrediënten. Een vleugje Italië in het hoge Noorden dus!

En we gaan nog een stap verder in onze duurzame missie: al het restafval wordt gebruikt als grondstof voor het REMO-lab, een laboratoriumfaciliteit die we op het festival openen om onderzoek te doen naar de productie van groen gas. Bovendien kun je bij meerdere waterpunten op het terrein je eigen fles vullen, waardoor we samen plastic afval verminderen.

Bij het New Energy Forum is niet alleen het eten lekker, maar ook onze inzet voor een duurzame en gezonde toekomst. Kom langs en ontdek de smaak van verandering!

Deel deze pagina