20 juni 2024 | Groningen

Alexander Grit – Wisdom of the Crowd

15:30 - 16:15 uur @ Tent 5

“Diversity of opinions leads to better outcomes!”

Een dynamische workshop voor ondernemers waarin diversiteit van perspectieven leidt tot betere resultaten! Als lector bij de Hanze geeft Alexander Grit leiding aan het lectoraat Ondernemen in Verandering. Hier werkt hij gepassioneerd aan het verkennen van collectieve wijsheid en het benutten van diverse perspectieven om innovatieve oplossingen te creëren voor hedendaagse vraagstukken.

In deze workshop duiken we samen in het krachtige concept van de “Wijsheid van de Menigte”. Hierbij benadrukken we hoe gezamenlijke inzichten van diverse groepen een waardevolle aanvulling kunnen zijn op de expertise van individuele deskundigen. Door diversiteit aan perspectieven te omarmen, kunnen we innovatieve oplossingen genereren voor complexe vraagstukken die ons als ondernemers uitdagen.

Tijdens de interactieve sessie nodigen we je uit om plaats te nemen aan thematische tafels, elk gericht op een specifiek onderwerp. Samen met mede-ondernemers duiken we dieper in uitdagende problemen, waarbij jouw inzichten een cruciale rol spelen. Dit initiatief biedt jou als ondernemer een unieke kans om actief bij te dragen aan de vorming van innovatieve oplossingen.

De ideeën en resultaten die tijdens deze sessie ontstaan, blijven niet beperkt tot de workshopruimte. Ze worden daadwerkelijk overgebracht naar Den Haag om daar te inspireren en bij te dragen aan concrete en innovatieve oplossingen voor actuele uitdagingen. Benieuwd hoe jouw bijdrage het verschil kan maken in het vormgeven van toekomstige innovaties? Doe dan mee aan deze boeiende workshop en ontdek hoe collectieve wijsheid ons als ondernemers kan leiden naar succes!

Deel dit artikel