20 juni 2024 | Groningen

Eva de Mol – investeringsdeskundige en ondernemersexpert

13:00 - 13:45 uur @ Tent 4

Eva is een expert op het gebied van ondernemerschap, teams, technologie en investeren. Als oprichter van het toonaangevende Nederlandse investeringsfonds in technologiestartups, CapitalT, brengt Eva haar diepgaande kennis en ervaring naar het New Energy Forum.

“Geweldige kansen bellen niet zomaar bij je aan”

Met een doctoraat in economie en een specialisatie in teamdiversiteit, is Eva een autoriteit op het gebied van startup-succesfactoren. Door haar onderzoek naar meer dan 1000 ondernemersteams in Silicon Valley, heeft ze bewezen dat teamdynamiek cruciaal is voor het slagen van een startup. Haar bevindingen zijn breed gepubliceerd in toonaangevende wetenschappelijke tijdschriften en Eva deelt regelmatig haar inzichten in columns voor publicaties zoals Harvard Business Review en Forbes.

Op het New Energy Forum deelt Eva de Mol haar inzichten over het investeren in startups en geeft ze praktische tips voor ondernemers die financiering zoeken voor hun bedrijf. Mis deze kans niet om te leren van een van de meest invloedrijke figuren in de Nederlandse startup- en investeringswereld.

Deel dit artikel