20 juni 2024 | Groningen

Het Financieringsloket

13:00 - 13:45 uur @ Tent 5

We starten met een 5-tegen-5 Quizvraag. Weet jij wat de 5 belangrijkste redenen zijn waarom startups falen of juist succesvol zijn? En welke plek denk jij dat “Financiering” in deze top 5 inneemt? Aan de hand van de antwoorden gaan we in op veel voorkomende vragen rondom financiering: Welke type investering of investeerder past bij jouw bedrijf? Ben je al ‘investor ready’ voor de volgende innovatiefase? En met welke investeerders moet je contact opnemen?

Kom op 20 juni naar de workshop ‘het financieringsloket’ en krijg gratis advies over financiering van energie innovaties. Special voor startups and scale-ups!

Om de klimaatdoelstellingen te halen is versnelling van de energietransitie noodzakelijk. Verandering en ideeën voor vernieuwing ontstaan vaak aan de frontlinie. Startups en scale-ups hebben met hun innovaties daarom een bijzondere verantwoordelijkheid. Voor deze innovatieve ondernemers is de beginfase – van idee (innovatie) tot aan marktlancering – extreem uitdagend. Het Financieringsloket van de Topsector Energie reikt een hand uit naar deze bedrijven om ze door deze fase heen te gidsen en biedt ondersteuning en hulp bij hun financieringsvraagstukken.

Deel dit artikel