20 juni 2024 | Groningen

Jeroen Loef | Ontsteking van Talent – Ontwikkel & pitch je energie initiatief!

13:00 - 13:45 uur @ Tent 6

“Het is de interactie die zorgt voor groei.”

Maak kennis met Jeroen Loef, een ware expert op het gebied van ondernemerschap en innovatie. Zijn carrière begon in de bruisende start-up wereld van Groningen, waar hij als directeur van YEAH! Incubator in de Mediacentrale zijn passie voor het ondersteunen van ondernemers ontwikkelde. Nu, als strategisch adviseur ondernemerschapsonderwijs voor de Hanze, zet hij zijn expertise in om (student)ondernemers te begeleiden en te ondersteunen op hun weg naar succes.

In zijn workshop “Ontsteking van Talent – ontwikkel & pitch je energie”, begeleidt Jeroen deelnemers bij de eerste stappen van het opzetten van een nieuw concept of initiatief. De workshop biedt een unieke kans om te ervaren hoe het is om een concept te bedenken en de eerste stappen te pitchen, vergelijkbaar met een presentatie in een “Dragon’s Den”-setting. Hierbij ligt de nadruk op het identificeren en overwinnen van obstakels en belemmeringen die beginnende ondernemers kunnen tegenkomen op het pad van waardecreatie.

Doe mee aan deze workshop en ontvang niet alleen waardevolle kennis en inzichten van Jeroen, maar ook praktische ervaring en ondersteuning bij het ontwikkelen van jouw ondernemersvaardigheden. Deze sessie belooft een inspirerende en leerzame ervaring te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in ondernemerschap en het verkennen van nieuwe ideeën en initiatieven.

Deel dit artikel