23 juni 2022 @ EnTranCe

Ondernemerschap voor EnTranCe Award genomineerden

15:30 - 16:00 uur @ EnTranCe-gebouw

Zaal: E1.21 en E1.22

De combinatie van innovatie en ondernemerschap moet gestimuleerd worden. Daarom organiseert Bbeng voor de genomineerden van de EnTranCe Award een speciale workshop!

Tijdens de workshop wordt de vertaalslag gemaakt van gevalideerd product naar een succesvolle onderneming. Aan de hand van voorbeeld casussen worden verschillende vragen beantwoord. Hoe schrijf je een solide businessplan, hoe regel je de financiering voor je product, hoe werkt opschaling en meer!

Na de workshop zijn de vervolgstappen voor een onderneming helder.

Over BBENG
Bij BBENG maken we werk van transities. Of het nu op het vlak van verduurzaming, klimaatadaptatie of arbeidsmarkt is. Het is van belang om deze transities aan te jagen door middel van concrete acties en concepten. Belangrijk voor onszelf, voor onze omgeving en voor onze regio. We zijn goed in het ontwikkelen en uitvoeren van projecten met impact in deze transities; dingen in beweging zetten, mensen verbinden en doen! We werken hierbij voor overheid, bedrijfsleven en onderwijs en weten deze partijen ook bij elkaar te brengen. Soms ontwikkelen we ook onze eigen concepten om te komen tot het gewenste resultaat!

Deel dit artikel