24 juni 2021 @ EnTranCe
Presentatie

Keynote – Tim Houter, Co-founder en CEO Hardt Hyperloop

Tim Houter, Co-founder & CEO van Hardt Hyperloop, neemt ons mee in het inspirerende verhaal van Hardt Hyperloop. Dit bedrijf werkt aan oplossingen voor sterk overbevolkte steden; ontoegankelijke landelijke gebieden en ongezonde industriële verstedelijking, die allemaal het menselijk potentieel in de weg staan. Met de ontwikkeling van de hyperloop wil Hardt een on-demand, betaalbaar vervoerssysteem creëren waarmee mensen in korte tijd grote afstanden kunnen afleggen – allemaal volledig emissievrij, veilig en voor iedereen toegankelijk. In 2017 is Hardt ontstaan uit het winnende Delft Hyperloop team in de internationale hyperloopcompetitie uitgeschreven door Elon Musk. Nu werkt Hardt aan het eerste Europese testcentrum in Groningen.
Het verbinden van de wereld is een ingewikkelde missie, en om dit te doen wordt met trots samengewerkt met overheden, toonaangevende industrieën en instituten van over de hele wereld.

Tijdens deze keynote wordt een inkijkje gegeven in hoe Hardt is ontstaan, wat de motivatie achter de hyperloop is, hoe het de toekomst van mobiliteit zal veranderen en wat het ons gaat brengen op vlak van duurzaamheid, economie en maatschappij.