22 juni 2023 @ EnTranCe

Green Ambassador Day: Tim Hofman en Hans van Breukelen

15:00 - 17:15 uur @ Blauwe tent

Heb jij een passie voor duurzaamheid? Ben je binnen je werk, studie of sociale kring bezig met de Sustainable Development Goals? En neem je deel aan het Green Ambassador programma, of zou je dat willen? Dan is dit hét evenement voor jou!

De ‘Green Ambassador Day’ is een inspirerend evenement speciaal ontworpen voor studenten die zich bezighouden met duurzaamheid. Het biedt een platform waar studenten samenkomen, ideeën delen en geïnspireerd worden door enthousiaste sprekers en inspirerende presentaties. Tevens biedt dit evenement ook netwerkmogelijkheden met professionals en bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid. Ontdek, leer en word geïnspireerd tijdens deze dag vol duurzame energie en kansen.

Tim Hofman
Tim Hofman is op dit moment een van de bekendste presentators, programmamakers en schrijvers. Bekend van programma’s als Boos, Trippers en Wie Is De Mol deelt Tim dagelijks zijn kijk op politiek en maatschappij met zijn volgers op Instagram en Twitter. Tim zijn werk heeft veel raakvlakken met verschillende Sustainable development goals. Zo maakte hij reportages over drugsbendes, bezocht de KKK en bevrijdde met Free A Girl kinderen uit handen van mensenhandelaren.

Tijdens de Green Ambassador Day zal samen met televisiepresentator Nathan de Vries een Q&A plaatsvinden waarbij het publiek wordt uitgenodigd het gesprek aan te gaan met Tim. Brandende vragen die je hem altijd al wilde stellen? Zorg ervoor dat je erbij bent!

Hans van Breukelen
Van een comeback maken naar mentale innovatie: oud topdoelman Hans van Breukelen weet alles van omgaan met tegenslagen, het vergroten van je veerkracht, je bevlogenheid vasthouden en de kunst van zelfeffectiviteit. Hans stond als doelman onder de lat bij PSV, Nottingham Forest en FC Utrecht. Hij kwam 73 keer uit voor het Nederlands elftal en beleefde zijn ultieme overwinning met het Europees Kampioenschap voetbal in 1988. Omgaan met enorme druk, stress, zelfvertrouwen, dit zijn onderwerpen die Hans in het dagelijks leven tegenkwam. Na zijn voetballoopbaan richtte hij zich op een maatschappelijke loopbaan met als centraal thema: succes is maakbaar. Ook is hij auteur van de boeken: Winnen; Van talent naar topspeler. Topposities; een individuele benadering naar teamsucces en recent zijn boek Maak je comeback; vind jezelf opnieuw uit na een tegenslag.

Tijdens de Green Ambassador Day zal Hans een interactieve lezing geven over zijn ervaringen met bovenstaande onderwerpen. Samen met televisiepresentator Nathan de Vries zal aan het eind van de lezing een Q&A plaatsvinden waarbij het publiek wordt uitgenodigd het gesprek aan te gaan met Hans. Welke vraag wil jij hem stellen? Mis het niet!

 

Deel dit artikel