20 juni 2024 | Groningen

BAM Infra NL: duurzame infrastructuur voor een duurzame samenleving

14:15 - 15:00 uur @ Groene tent

De uitdagingen waar de bouw- en infrasector voor staat, zijn moeilijk te onderschatten. De noodzaak om duurzame oplossingen te vinden en te implementeren is dringender dan ooit tevoren. Deze uitdaging is groter dan de grootste aannemer. Alleen samen kunnen we er werk van maken!

Hive.Mobility-partner BAM Infra Nederland is zich bewust van deze uitdagingen en heeft een ambitieuze duurzaamheidsstrategie ontwikkeld. BAM Infra is niet bang om lastige vragen te stellen en te beantwoorden. Bijvoorbeeld, hoe kunnen we ervoor zorgen dat de regio bereikbaar blijft in een circulaire economie waarbij we bijna geen nieuwe grondstoffen kunnen gebruiken? En hoe kunnen we bijdragen aan biodiversiteitsherstel met infrastructurele projecten? In een presentatie van Jasper Visser, programmamanager duurzaamheid bij BAM Infra NL, wordt getoond hoe BAM Infra deze uitdagingen aanpakt en welke innovaties worden ontwikkeld.

Ben jij geïnteresseerd in het bouwen van een duurzamere toekomst en het ontdekken van nieuwe manieren van werken, samenwerken en innoveren in de bouw- en infrasector? BAM Infra Nederland nodigt je graag uit om samen deze uitdagingen aan te gaan.

Deel dit artikel